Από τον Πύργο... στον Πύργο


Σύμφωνα με τον έγκυρο ταξιδιωτικό οδηγό lonely planet, ο Πύργος Ηλείας είναι ευρύτερα γνωστός με το τοπωνύμιο, "Άγιοι Τόποι".

Ο λόγος;

Όποιος περνάει από εκεί κάνει το σταυρό του.

8 σχόλια:

Non Private Life είπε...

Please welcome a new blog in the town

www.nonprivatelife.blogspot.com


Thank you

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο αυτό! :))..Και γιατι οι τοσοι σταυροι;

I.P.Potis είπε...

Μάλλον δε θα έχεις γνωρίσει κανένα Πυργιώτη ;)

ladychill είπε...

Μμμ...μόνο το δρόμο για τον Πύργο δε μας τον αποκάλυψες! Έτσι, να κάνουμε και εμείς τον σταυρό μας σαν καλοί Χριστιανοί ;-)

Ανώνυμος είπε...

i.p.potis ως πελοποννησια (όχι όμως πυργιώτισσα) και από τις δύο πλευρές ένα έχω να πω: κάτω τα χέρια από τις πελοποννησιακές ''φυλές'' ! :p:p:))

I.P.Potis είπε...

Mylady: Ο δρόμος για το πύργο; Μα δεν είναι άλλο, από αυτό το φιδογυριστό μονοπάτι ακριβώς μπρος στα πόδια σου. ;)

Regina: Αυτό με τα χέρια θα το θεωρήσω μπλακ χιουμορ (βλ. τη φωτο μου)

Katerina είπε...

ψεύδη ασύστολα όλα όσα λέγονται για την δύσμοιρη περιοχή της Ηλείας και σας το λέω εκ των έσω.Εχουμε και ομορφιές σπάνιες(εκτός από εμένα). και οι άνθρωποι φιλόξενοι. κάντε τον κόπο να επισκεφτείτε την περιοχή και θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.αν ακόμα και τότε συνεχίζεται να έχετε την ίδια γνώμη....βλέπουμε(δεν είναι απειλή αυτό ε?)

Ανώνυμος είπε...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社